2013. április 4., csütörtök

S.K., személyre szabott "keresd a párját" játék

Van a gyerekeknek egy kacatos doboza.

Nem, ez így nem igaz, egy tucat kacatos dobozuk van, de most egyet vettem elő, ami telis-tele van apró kütyükkel. Meg vacakokkal, csecsebecsékkel, játékokkal. Nagy kincs ám a fiúknak!

Na, szóval kiborítottam a doboz tartalmát és körülbelül csoportosítva lefényképeztem őket. Így:Aztán kivettem egy-egy darabot a kupacból és azokat is lefényképeztem (vagy egy-egy részletét). Így:Ezután Picasa-ban megszerkesztettem és ilyen képpárokat készítettem:(A szöveg azért angol, mert Bence mostanság nagyon érdeklődik az angol betűk és azok összeolvasása iránt.)

Ezután sok dolgom nem volt, minthogy a képpárokat kinyomtattam (persze normál fotóként is elő lehet hivatni) és beletettem egy-egy fotóalbumba. Na jó, még csináltam nekik egy szép fedlapot is:Tádáám, kész a saját játékokból készített, pár forintba kerülő, a gyerekeket órákig lekötő játék :)És egy pár werkfotó:


Húsvétkor Nyíregyházára mentünk. Budapesttől Hatvanig a hangjukat sem lehetett hallani a fiúknak :)


Bár azt gondolom, az egész játék lényege az, hogy a saját játékaikat, kütyüiket ismerik föl a képeken, megosztom veletek az eredeti képeket, amiket kinyomtattam, hogy ti is tudjatok vele játszani. Ha már egyszer dolgoztam vele, más gyereke is élvezhesse a munkám gyümölcsét :)

Az alábbi képekre az egér jobb billentyűjével kattintva le tudjátok menteni őket a saját számítógépetekre, majd ki tudjátok őket nyomtatni. (Aki nagyobb felbontásban szeretné a képeket, az írjon egy e-mailt és elküldöm.)


Jó játékot! :)
1 megjegyzés:

  1. Ez tök jó játék! Ügyes vagy. Mondjuk én nem tudnék ilyen szép képeket készíteni. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...