2013. március 7., csütörtök

Ésszerű Bevásárlókocsi Project 5: Klasszikus nassik házi köntösben

Rájöttem, hogy sok pénz megy el arra, hogy csokit meg nassit veszek magunknak. Bencének minden nap teszek valamit a suli táskájába, meg hát mégiscsak négy pasi van itthon, és mind szereti a hasát. Na jó, meg én is szívesen eszem finomságokat.
Szóval sok pénzt költök finom csokikra. Ha jobban belegondolok nem is magára a csokira, hanem a márkájára, a marketingre, meg az egész gépezet fenntartására, ami egy-egy jól csengő név mögött működik. :(Az a szerencse, hogy szinte minden finomságot el lehet készíteni házilag. "Csak" idő és odafigyelés kérdése. Így viszont biztos vagyok benne, hogy nincs telenyomva mindenféle E-adalékokkal, és (bár ténylegesen nem számoltam ki), szerintem jóval olcsóbb is.Szóval ezeket a finomságokat készítettem már el, vagy tervezem elkészíteni (ha rákattintotok a nevére, a receptet is megtaláljátok)


(Egyébként, sok (desszert) receptemet a Pinterest oldalamon gyűjtöm, ha gondoljátok, nézzetek körül itt is.)Bencének pedig mostanában muffint szoktam sütni sulis nassinak, mert a variációk száma végtelen (vasárnap este abból is tudok sütni, ami épp otthon fellelhető), könnyen be tudom rakni a táskájába és még a barátainak is tud adni belőle :)

Nektek van még hasonló ötletetek?

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...